Selecteer een pagina

Ik was al een tijdje op zoek naar een coach die me tips en tricks kan geven, om ‘beter’ om te gaan met bepaalde angsten en gevoelens.

Via social media kwam ik uit bij Bart. Het sprak me enorm aan dat hij zijn coaching ook in de open lucht aanbiedt. Die ‘walk & talk’ was dus vandaag.

Het was fijn, laagdrempelig en confronterend op een fijne manier. Hij helpt me meer bewust te worden van hoe ik over bepaalde gebeurtenissen denk en geeft me tools hier om hier, op een voor mij fijne manier, mee om te gaan.

Dankjewel Bart!

Gisteren avond een late call met Bart gehad, ruim 73 minutenlang met mijn hele ziel geluisterd naar zijn manier om met uitdagingen om te gaan.

Het was een bijzonder gesprek waarin hij mij liet zien door voorbeelden, de dingen waar ik nog steeds tegen aan  loop dat ik daar zelf verantwoordelijk voor ben. Dat je bij alles wat voorbij komt, kan denken heb ik daar als Sandra invloed op? Zo nee, laat het voorbij gaan en ga verder met je leven blijf waar je bent. Dat ik de knoppen van irritatie leer vinden en dan te zeggen, ik ben dat gevoel niet. Vandaag voor het eerst niet begonnen met mijn meditatie, want dat was ook een soort van moeten geworden. En alles wat moet is een verplichting die je jezelf oplegt.

Het was een bijzonder en inspirerend gesprek en ik heb weer handvatten om mijzelf vrijer te maken van al die gedachtes die er de hele dag zijn.

Bedankt Bart voor je call en we houden zeker contact.
Fijne dag allemaal.

??? ??? ??? ??? ?? ??? ???????

….ik nu wel!

Zoekende in naar coaching in mindfulness, om mijn gedachten te laten varen en zijn wat ze zijn, kwam ik (toeval bestaat niet) een post van Bart tegen en wat hij nu doet. Aangezien ik Bart al kende van eerder contact, heb ik dan ook direct actie ondernomen hem te contacteren. Ons eerste gesprek was een korte intake wat voor mij al ogen opende en mij rust gaf. Dit gesprek eens laten bezinken en na twee weken een tweede gesprek gehad met Bart.

Ook dit gesprek was fijn, open, eerlijk (vind ik heel belangrijk) en een luisterend oor. Bart laat je praten en helpt je bewust te worden van je gedachten en wat deze met je doen. Waarbij hij zeer waardevolle tips geeft om hier mee om te gaan. Ik moet zeggen soms wel confronterend (je wordt je bewust van wat je gedachten kunnen doen (positief/negatief)) wat binnenkomt, maar door de wijze waarop Bart hiermee omgaat (benoemen en luisterend) help hij  juist stappen te zetten! En de eerste stappen zijn gezet!

Ik heb een zak nootjes gekocht voor die aap!

 Groet Thijs

Soms komen er mensen op je levenspad die iets kunnen toevoegen aan je levensreis, en die je een steuntje in de rug kunnen geven. Die exact weten wat je op dat moment nodig hebt zonder opdringerig of betweterig over te komen. Bart is zo iemand!

Tijdens onze eerste kennismaking voelde ik me meteen op mijn gemak, en tijdens de ‘walk & talk’ kreeg ik ruim de tijd om mijn verhaal te delen en om advies te vragen.

Bart luistert aandachtig, geeft goede tips en laat je in je waarde. Het voelt ontspannen en vertrouwd. Bart gaf me een moment van rust, bezinning en reflectie.
Ik kan iedereen een ‘walk & talk‘ met Bart aanraden!

Dankjewel Bart!

Neem contact op

9 + 10 =

Pieterstraat 5 -A | 6166 AN Geleen